Over mij

RodneyMijn naam is Rodney en ik ben de schrijver van deze website. Nadat ik 10 jaar lang getobt heb met mijn gewicht besloot ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Ik probeerde diverse diëten. Maar het mocht niet baten. Ik jojode als een gek en kwam steeds weer aan als ik eenmaal op een goed gewicht was.

Toen ben ik meer gaan bewegen en meer gaan sporten en raakte ik bekend met de term lowcarb, wat betekent dat je minder koolhydraten tot je neemt. Die koolhydraten in combinatie met beweging hebben voor mij gezorgd dat ik eindelijk mijn streefgewicht heb bereikt. Van 102 kilo naar 81 kilo was voor mij een ideaal doel en dat is me gelukt.

Intussen zijn we twee jaar verder en beleef ik plezier aan mijn leven en schrijf ik graag over de zaken die mij zo geholpen hebben, omdat ik weet dat steeds meer mensen hetzelfde probleem hebben als ik. Overgewicht wordt steeds vaker gezien als een serieus probleem en zelfs de zorgverzekering dekt schade die uit overgewicht voor kan komen. Maar ik denk dat we zelf het heft in eigen hand moeten nemen, door ervoor te zorgen dat we gezonder gaan eten. Mijn vriendin en ik hebben plannen om samen een gezonde receptenboek te schrijven, vol met koolhydraatarme producten. Daarbij gebruiken we de basiskennis uit diverse koolhydraatarme diëten en doen we veel oefeningen. Die oefeningen en die beweging zullen het vooral doen. In de tussentijd houd ik deze website bij, boordevol artikelen die je helpen om nog meer gewicht te verliezen en af te vallen. Want wat voor mij werkt, kan zeker ook voor jou werken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *